Продава ЕКСКЛУЗИВНО ОТ ИВЕДА: ПАНОРАМЕН ХОТЕЛ В ГР. ОБЗОР НА МЕТРИ ОТ ПЛАЖНАТА ИВИЦА реф. № 13725

1 200 000 €
Тип:Хотел
Населено място:Бургас, област
Квартал:гр.Обзор
Площ:1630 кв. м.
Етаж:0
Брой спални:37
Брой бани:37
Брой балкони:37
Тип строителство:Тухла
Особености: акт16, Електричество, Климатик, Обзаведен, Паркомясто, Ремонтиран

Описание

ИВЕДА ИМОТИ ПРОДАВА ЕКСКЛУЗИВНО  ХОТЕЛСКИ КОМПЛЕКС В ГР. ОБЗОР. НА 300М ОТ МОРСКИЯ БРЯГ И НА 300М ОТ ЦЕНТЪРА, НА 35 КИЛОМЕТРА ОТ АТРАКЦИОННИЯ ПАРК АКВАПАРК „ЕКШЪН“  И НА 66 КМ ОТ ЛЕТИЩЕ ВАРНА. Всички комуникации! Въведен в експлоатация през 2008 година. ХОТЕЛЪТ РАЗПОЛАГА С ПРОСТОРНО ФОАЙЕ С РЕЦЕПЦИЯ, РЕСТОРАНТ С ЛЯТНА ГРАДИНА, ПАРКИНГ, ДВА БАСЕЙНА-ПЛУВЕН И ДЕТСКИ, ОФИС, МАГАЗИН НА ГЛАВНАТА УЛИЦА ДО ЦЕНТРАЛНИЯ ВХОД, ФИТНЕС И САУНА!

Леглова база с капацитет 118 гости. Тридесет стаи -2+1, седем фамилни за по 4 човека. Разгънатата площ е в размер на 1630м2 и е ситуирана върху парцел  от 2000м2. Възможност за построяване на още една сграда с бъдещо РЗП 1200м2, както и за надстрояване на още един етаж върху вече съществуващия хотел.

Разпределение:

-Във фоайето е разположена рецепцията, сейфове за всяка стая, санитарно помещение + инвалидно такова, стая, в която е оборудването на системата за видеонаблюдение, която обхваща хотела, паркинга, бара, кухнята, ресторанта и басейна.

-Офис, който е разположен с лице пред басейна и ресторанта.

-Магазин с лице на главната улица.

-стаите на хотела са със собствени санитарни помещения, напълно обзаведени, оборудвани и климатизирани с тераси с изглед към морето.

- -подземният етаж е разделен на две с отделни входове. В първата част са разположени кухненския блок: миялно помещение, кухня с подготвителни зони, две минусови камери с капацитет по осем кубика, две съблекални със санитарни помещения и складове за съхранение на стоки и продукти с отделен вход за зареждане. Във втората част са фитнес,

сауна, тоалет, бойлерно помещение с три тона бойлери, които са захранвани на ток и слънчева система посредством 27 слънчеви колектора разположени на покрива на хотела. В тази част от сутерена са и стаи за персонал с тоалет и склад за мръсно бельо.

-Ресторант в битов стил  - със закрита част: 90 места и открита- 100места.

- Два басейна- плувен и детски с обща кубатура 216 кубика.

Реф. номер: 13725

'ИМОТИТЕ ОБИЧАТ ИВЕДА'! Реални оферти- квадрати, райони, цени! Стремежът на агенцията ни е да направим покупката Ви изгодна и успешна! Проучване на пазара, организиране на огледи, изготвяне на документи - НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Разгледайте и други наши предложения на: http://iveda.bg.

Имате въпроси? Свържете се с нас

Недвижими имоти Иведа

Ива Христова

гр. Варна, бул. “Съборни” №9 A,офис 1-партер

0887251588

iva.hristova@iveda.bg

Обяви